1970775_425507180941545_8873973240437549035_n

Nyhedsbrev marts

Kære ONE medlem og netværk

Det er os en glæde at udsende månedens nyhedsbrev til DIG, som viser interesse for vores foreningsarbejde samt har fokus på uddannelse og karriere.

Frem over vil vi i starten af hver måned sende et nyhedsbrev ud, der giver et overblik over de afholdte samt de kommende arrangementer.

Indtil videre har 2015 vist sig at være et spændende år for ONE, hvor vi allerede i starten af januar fik afholdt vores årlige ONE Seminar, hvor alle ONE Bestyrelsesmedlemmer mødte op for at styrke samarbejdet med teambuilding øvelser.

Årets første faglige arrangement Networking & Headhunting blev afholdt i starten af februar, hvor Jan Mathorne, der er Executive Headhunter hos Confidence Search, gav et indblik i at styrke din karrieremuligheder ved at skrive motiverede ansøgninger samt gør sig attraktiv på de sociale medier.

Foråret er småt begyndt at vise sig og det ser ud til at det bliver et forrygende forår for ONE | København, da vi på nuværende tidspunkt har 2 arrangementer på plads og er allerede fuld i gang med at planlægge yderligere arrangementer.

Den 24. marts afholder vi et workshop i retorik, hvor retoriker Malene Eliassen tager DIG med på en rejse i retorikkens tegn med henblik på at styrke dine mundtlige præsentationer, således at dine budskaber bliver klare, enkle og overbevisende.

I april sætter vi fokus på DIN sundhed, hvor træningseksperten Henrik Duer, der er kendt fra TV3-programmet ‘Ekstremt fed’, vil motivere DIG til et sundere liv. Det sker d. 30. april på CBS.

Endvidere er arrangementerne om stresshåndtering og en paneldebat om radikalisering i gang med at blive planlagt og vil formentlig finde sted i henholdsvis april og maj måned.
2015 vil byde på en masse nye og spændende aktiviteter, som vi ser frem til.
Som medlem kan DU glæde dig til disse udviklende og lærerige arrangementer.

Hvis DU endnu ikke er medlem, kan DU via vores hjemmeside blive medlem. Det koster blot 100 DKK for et helt år.

På vegne af ONE | København
Kadir Türkyilmaz – Formand