1970775_425507180941545_8873973240437549035_n

Nyhedsbrev april

Kære ONE medlem og netværk,

Det er os en glæde at udsende nyhedsbrevet for april måned med nye informationer om måneden der gik samt de kommende arrangementer.

I marts måned fik vi afholdt vores arrangement ”Workshop om RETORIK”, hvor retoriker Malene Eliassen, der er konsulent og ekstern lektor i henholdsvis Rovsing Management og RUC, tog os med på en rejse i retorikkens tegn med henblik på at styrke vores mundtlige præsentationer, således at vores budskaber bliver klare, enkle og overbevisende. Omkring 25 motiverede unge dukkede op til arrangementet på CBS for at styrke deres retoriske evner.

Vores næste arrangement finder sted den 30. april på CBS. Denne gang har vi valgt at fokusere på temaet om sundhed. ”Motivation til et sundere liv” bliver et mega spændende arrangement, hvor træningseksperten Henrik Duer, der er kendt fra TV3-programmet “Ekstremt fed”, vil give de vigtigste tips til at få en sund livsstil.

Samtidig er vi gået i gang med at planlægge en paneldebat om radikalisering, hvor flere debattører med forskellige synspunkter vil diskutere emnet, således at det bliver et lærerigt og samtidig et objektivt arrangement. Det kommer til et finde sted i midten eller slutningen af maj.

ONE | København